Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ірина сех

Четвер, 14 серпня 2014, 11:12

Суд відкрив провадження за позовами Сех до газети «Експрес»

ірина сех

Франківський райсуд міста Львова відкрив провадження у двох справах за позовом голови Львівської ОДА Ірини Сех до газети «Експрес», у яких вона просить суд зобов’язати видання спростувати наклепницьку інформацію стосовно неї.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Зокрема, позивач вимагає спростування брехливої інформації, опублікованої в газеті «Експрес» у матеріалі під назвою «Прогульниця Сех і дві її зарплати», в якому стверджується, що начебто Ірина Сех отримує зарплати на двох посадах.

В іншому позові Ірина Сех оскаржує наклепницьку інформацію, викладену в матеріалі під назвою «Губернаторка Сех знову говорить неправду». У цій статті, зокрема стверджується, що Ірина Сех була відсутня на частині пленарних засідань Верховної Ради України, при цьому, в дні цих засідань начебто була відсутня на роботі в Львівській обласній державній адміністрації.

Як зазначено в позовних заявах, опублікована інформація не відповідає дійсності, є неправдивою, порушує права позивача і завдає йому моральної шкоди.

Нагадаємо, у травні 2014 року Ірина Сех подала на газету «Експрес» до суду за наклеп у публікації «Сех, перестань рубати ліс».
Раніше Ірина Сех виграла суд проти газети «Дзвони нації», яка опублікувала наклепницьку інформацію схожого змісту.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.