Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

петро порошенко

endryx.livejournal.com

Середа, 27 серпня 2014, 15:19

Партія «Солідарність» перейменувалась у «Блок Петра Порошенка»

петро порошенко

Делегати з'їзду партії "Солідарність" підтримали пропозицію Юрія Луценка про перейменування партії "Солідарність" у "Блок Петра Порошенка".

Про це варіанти повідомив делегат з’їзду від Львівської регіональної організації "Солідарність", заступник голови ЛРО "Солідарність" Тарас Ситник.

На позачерговому з’їзді партії, який сьогодні відбувся в Києві, делегати також обрали Юрія Луценка головою партії, ухвалили новий стату і програму.

Перед учасниками з'їзду витупив президент Петро Порошенко, який наголосив на тому, що партія є відкритою для всіх проукраїнські і про державницькі налаштованих партнерів, - розповів Тарас Ситник.

Львівську регіональну делегацію на з’їзді разом з Тарасом Ситником представляли делегати: депутат Львівської міськради Ерік Парсаданян (на попередній сесії міськради вийшов з фракції Батьківщина), Роман Мацола, Віталій Корецький і Вадим Костенко.

Нагадаємо, сьоодні президент Порошенко підписав указ про розпуск Верховної Ради та проведення позачергових парламентських виборів 26 жовтня. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.