Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бронежилети

olynpost.com

Вівторок, 2 вересня 2014, 13:30

Рада зняла мито на продукцію оборонного призначення

бронежилети

У період проведення антитерористичної операції звільнено від оподаткування митом продукції оборонного призначення, за переліком, що встановлюється Кабінетом Міністрів України.

 

Про це повідомляє офіційний портал Верховної Ради України.

Законодавчим актом спрощено ввезення продукції оборонного призначення на митну територію України під час дії особливого періоду, введення надзвичайного стану та у період проведення антитерористичної операції шляхом звільнення від оподаткування митом продукції оборонного призначення, за переліком, що встановлюється Кабінетом Міністрів України.

Відповідний законопроект, до якого під час обговорення було внесено поправки, зареєстровано за №4555а.

Також звільнено від оподаткування податком на додану вартість операції із ввезення на митну територію України продукції оборонного призначення, за товарними позиціями УКТЗЕД: 3601-3603 (ударні капсулі, детонатори, ракети освітлювальні); 8710 (танки та бронемашини з озброєнням чи без озброєння, їхні частини); включені до групи 90 "Прилади та апарати оптичнi, фотографiчнi, кiнематографiчнi, контрольнi, вимiрювальнi, прецизiйнi; медичнi або хiрургiчнi; їх частини та приладдя" (тільки для телескопічних прицілів або інших оптичних пристроїв для зброї, якщо вони не поставлені разом із зброєю, для якої вони призначені); включені до групи 93 "Зброя та боєприпаси; їх частини та приладдя", крім включених до товарних позицій 9303 - 9304, 9305 (призначених тільки для виробів товарних позицій 9303 - 9304), 96909 та 9307.

Законом також визначені особливі умови ввезення зазначеної продукції оборонного призначення.

Відповідний законопроект зареєстровано за №4556а-1.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.