Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

во свобода

radiosvoboda.org

Вівторок, 2 вересня 2014, 17:31

4 нардепи від ВО "Свобода" підуть на вибори по мажоритарних округах на Львівщині

во свобода

Чорити нардепи від ВО "Свобода", а саме: Ірина Фаріон, Ірина Сех, Юрій Михальчишин, Андрій Тягнибок, – будуть висунуті партією в якості кандидатів в депутати у тих же округах на Львівщині, в яких вони перемогли на виборах 2012 року. 

Голова ВО "Свобода", нардеп Олег Тягнибок повідомив, усі "12 мажоритарників від політсили знову висуватимуться у своїх одномандатних виборчих округах".

Про це повідомив "Інтерфакс". 

Тягнибок також повідомив, що партійний список кандидатів у народні депутати України від ВО "Свобода" практично не відрізнятиметься від списку, з яким партія йшла на попередні парламентські вибори.

"Наш список особливо не змінюватиметься: ті, хто були, ті і надалі залишатимуться. Можливо, за винятком окремих активних партійних діячів, які посилюватимуть наші списки в мажоритарці", – сказав О.Тягнибок.

Тягнибок також не виключив, що до партійного списку на майбутні вибори до Верховної Ради потраплять активні учасники АТО, керівники партійних організацій.

Нагадаємо, позачергові парламентські вибори призначені на 26 жовтня.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.