Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

сцена

patreon.com

Середа, 10 вересня 2014, 16:49

Винниківчанин удостоївся нагороди на міжнародному пісенному фестивалі

сцена

Винниківчанин Богдан Іванець здобув третє місце на міжнародний конкурс-фестивальної сучасної пісні та танцю «Кришталеві Грона» ім. Андрія Гріги.

Про це повідомляє прес-служба Винниківської міської ради.

Про участь юного співака у престижному конкурсі, що відбувся у м. Виноградів,  розповіла його керівник, педагог Будинку дитячої та юнацької творчості Тетяна Маркевич.

«Богданчик співав на конкурсі пісні «Я Вкраїни син» з репертуару Павла Мрежука, «Мамині долоні» (автор Ігор Іванцьо), – каже Т. Маркевич. – Мій вихованець вже не вперше демонструє співочий талант і наполегливість. Цього разу його відзначили третім місцем у молодшій віковій категорії (Група «Б»), наголосивши на професійному виконанні, гарному сценічному одязі, патріотичному характері».

Оцінювали конкурсантів музичні продюсери і педагоги з Грузії, Угорщини, а також із багатьох міст України – Києва, Ужгорода, Виноградова,  Луцька...

Під час фіналу відбувся вечір пам’яті члена спілки композиторів, педагога, засновника фестивалю «Кришталеві Грона» Андрія Гріги. Крім позитивних вражень і досвіду, Богдан Іванець отримав диплом, диск із піснями переможців конкурсу-2014, а також цінний приз – мультиварку.

 «Вразила гостинність угорської сім’ї, в якій винниківчани мешкали протягом кількох днів конкурсу, – підсумувала Тетяна Маркевич. – Хочу подякувати батькам – Ользі та Юрію – за моральну і матеріальну підтримку Богданчика, адже у такий складний час їм було нелегко бути спонсорами поїздки на конкурс. Вони допомагають розвивати талант, і за це батьки заслуговують на найкращі слова».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.