Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

батальйон "Донбас"

ua.112.ua

Четвер, 11 вересня 2014, 10:34

Вояки батальйону "Донбас" підуть на вибори під брендом партії Садового, – Семенченко

батальйон "Донбас"

Бійці батальйону "Донбас" підуть на вибори разом з командою мера Львова Андрія Садового.

Про це у своєму Facebook написав командир батальйону Семен Семенченко.

"Троє з Донбасу зараз у списку Самопоміч. З РПР, люстраційним комітетом і мером Львова Андрієм Садовим. Чому? Тому що ця команда нам подобається, тому що Львів і Донецьк з Луганськом повинні протягнути один одному руки і зшивати країну", написав Семенченко.

За словами Семенченка, від батальйону Донбас на мажоритарних округах будуть бійці, які "вміють володіти і автоматом і словом, патріоти, які і в цивільному житті були кимось".

"Донбас"-це Україна. Вся. І Львів і Рівне, і Сімферополь і Донецьк, і Лисичанськ і Київ. І якщо виборці з інших областей готові висунути в ВР свого земляка бійця Донбасу то ми готові", зазначив командир батальйону.

Нагадаємо, представники партії "Воля" та добровольчого батальйону "Донбас" вирішили йти на парламентські вибори спільно з партією "Об'єднання "Самопоміч". Щоправда, сам командир "Донбасу" Семенченко на вибори не йде.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.