Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

УМГ "Львівтрансгаз"

utg.ua

П'ятниця, 12 вересня 2014, 15:09

У Львові вимагали звільнити директора "Львівтрансгазу" через зловживання та зв'язки з ПР

УМГ "Львівтрансгаз"

Сьогодні, 12 вересня, громадянська компанія "Платформа вільних людей" пікетувала філії УМГ "Львівтрансгаз" ПАТ "Укртрансгаз" з вимогою звільнення її директора Леоніда Мельника.

Про це Варіантам повідомив активіст "Платформи" Любомир Пелех.

Активісти нагадали Мельнику, що він працював заступником керівника Львівського обласного штаба кандидата в президенти Віктора Януковича. На думку активістів, Мельник має понести покарання за адмінресурс, який він застосовував на виборах.

Активісти приписують Мельника також численні посадові зловживання. Це, зокрема, корупція та порушення тендерних процедур.

"Чому після перемоги революції такі люди знаходяться на керівних посадах у державних підприємствах стратегічного значення? Частка держави в ПАТ "Укртрансгаз" – 51%", зазначає Любомир Пелех.

У рамках пікету організатори відвідали порожній кабінет Леоніда Мельника та залишили йому Рішення народної люстрації під особистий підпис його секретаря. 

В разі відмови Мельника добровільно виконати рішення народної люстрації протягом 72 годин, "Платформа вільних людей" планує змусити чиновника виконати рішення.

Одночасно з пікетуванням під стінами філії "Львівтрансгазу" активісти народної люстрації протестували біля населеного пункту Дашава.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.