Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

заборгована зарплата

volynnews.com

Середа, 17 вересня 2014, 12:16

Директор підприємства виплатив 600 тис грн зарплатні підлеглим під загрозою суду

заборгована зарплата

Під загрозою судимості директор львівського підприємства виплатив підлеглим 600 тисяч гривень заборгованої заробітної плати.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратурою Франківського району міста Львова скеровано до суду кримінальне провадження за обвинуваченням директора одного із суб’єктів господарювання у безпідставній та умисній невиплаті заробітної плати працівникам підприємства.

Встановлено, що останній упродовж кількох місяців не виплачував зарплатні 126 працівникам, незважаючи на надходження прибутку від діяльності фірми та наявність коштів на її рахунках.

Лише у ході судового розгляду вказаного провадження, під загрозою судимості за вчинення кримінального правопорушення за ч.1 ст.175 КК України, санкція якої передбачає покарання, у тому числі, у виді позбавлення волі до 2 років, згаданим керівником повністю погашено зарплатний борг у сумі майже 600 тис. грн.

Враховуючи цей факт, Франківським районним судом закрито кримінальне провадження у зв’язку з дійовим каяттям обвинуваченого.

Зазначимо, що завдяки втручанню органів прокуратури, працівникам підприємств на території Львова цьогоріч виплачено загалом близько 3 млн. грн. заборгованої заробітної плати.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.