Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

хабар

lanecountymugshots.com

П'ятниця, 19 вересня 2014, 10:52

На хабарі зловили високопосадовців ГУ міграційної служби у Львівській області

хабар

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області спільно з обласною прокуратурою викрили на «гарячому» високопосадових осіб Головного управління міграційної служби у Львівській області у отриманні неправомірної вигоди.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

На даний час працівники міліції доводять причетність держслужбовців до отримання неправомірної вигоди у розмірі 30 тисяч гривень. Ці кошти вони вимагали від підлеглого їм керівника структурного підрозділу за те, щоб не звільняти його із займаної посади.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Додамо, що серед високопосадовців підозрюється також керівник ГУ міграційної служби Львівщини Олександр Погорецький. Його було призначено на цю посаду 24 липня 2014 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.