Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сихів

blog.i.ua

П'ятниця, 19 вересня 2014, 11:40

На Сихівському окрузі уже висунулися сімейний лікар, гендиректор холдингу і Добродомов

сихів

Станом на 19 вересня кандидатами на одномандатний виборчий окрузі №115 (Сихівський та частина Личаківського району Львова) зареєструвалися сімейний лікар Володимир Ропяк, гендиректор ТОВ "Західний будівельний холдинг" Павло Філіпов та гендиректор ТОВ ТРК "МІСТ ТБ" Дмитро Дородомов.

Відповідну інформацію розміщено на сайті Центральної виборчої комісії.

Зокрема, 16 вересня самовисунувся сімейний лікар Комунальної міської поліклініки Львова Володимир Ропяк. Ропяк у передвиборчій програмі виступає за вступ України в НАТО, прийняття законодавства про люстрацію, збільшення вдвічі пенсій та зарплат та зменшення на 30% оплату за компослуги.

16 вересня подав документи в ЦВК самовисуванець Павло Філіпов, який є генеральним директором ТОВ "Західний будівельний холдинг". Філіпов ставить собі за мету спрощення дозвльних процедур, зменшення кількості та оптимізація перевіряючих органів, заміна обласних адміністрацій на виконавчі комітети та створення технопарків.

18 вересня самовисунувся безпартійний гендиректор ТОВ ТРК "МІСТ ТБ" Дмитро Добродомов. Останній у своїй передвиборчій програмі переконує, що знає проблеми Сихівського району та зможе їх  вирішити.

Нагадаємо, на 115 виборчий округ "Батьківщина" відправила балотуватися президент Асоціації роботодавців Львівської області Зеновія Бермеса. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.