Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

рух по колу

tv29.ru

Субота, 20 вересня 2014, 16:33

У Львові по вул. Зелена-Вашингтона облаштували кільце і змінили рух транспорту

рух по колу

На перетині вулиць Джорджа Вашингтона та Зеленої змінено організацію дорожнього руху – там облаштували кільце.

Таким чином, вже сьогодні зранку організовано рух по колу, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Вночі працівники «Львівелектротранс» переключили контактні мережі. Вже сьогодні тролейбуси та машини їздять по кільцю. Також виставлено усі необхідні інформаційні та дорожні знаки. Деякі роботи ще триватимуть і наступного тижня. Також домовлено, що протягом 3 днів на місці будуть працівники ДАІ. З понеділка будемо наносити розмітку та пішохідні переходи. Всі роботи виконуються за кошти двох районних адміністрацій – Сихівської та Личаківської. Також ЛКП «Львівелектротранс» за свої кошти влаштовувало контактну мережу», — розповів Іван Лозинський, голова Личаківської районної адміністрації.

«Кільце вже закінчуємо облаштовували, виставлені необхідні знаки. Ще сьогодні викладаємо камінь, з понеділка будуть проведені роботи з озеленення кільця. Думаю, до кінця наступного тижня усі роботи будуть завершені», — розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.