Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

народний фронт

espreso.tv

Понеділок, 22 вересня 2014, 10:08

"Народний фронт" відправив на мажоритарку Львівщини Васюника, Пазиняка та Котеляк

народний фронт

Партія Яценюка та Турчинова "Народний фронт" оголосила, хто піде від їхньої політсили на парламентські вибори за мажоритарними округами. 

Про це повідомляє Інформаційний портал України.

Зокрема, на Львівщині від "Народного фронту" балотуватимуться:

115 (Сихівський район, частина Личаківського району міста Львова) – Іван Васюник. Колишній нардеп та віце-прем'єр-міністр часів Ющенка. Брат Ігоря Васюника, який також йде на вибори за списком "Народного фронту".

117 (Галицький, Франківський р-ни Львова) — Роман Брезіцький. Був співкоординатором спільноти "Євромайдан-Львів" та помічником нардепа Степана Кубіва. Брезіцький міг стати заступником голови Львівської ОДА Ірини Сех.

118 (част. Личківського, Шевченківського р-нів Львова, Пустомитівський) — Ольга Швець. Будь-яка інформація в інтернеті відсутня.

119 (Бродівський, Буський, Радехівський райони, частина Кам’янка-Бузького ) – Михайло Бондар. Приватний підприємець з Сокальщини.

120 (Городоцький, Мостиський райони, частина Самбірського )— Ярослав Гарасим. Декан філологічного факультету Львівського національного університету ім. І. Франка.

121 (Дрогобицький район) — Іван Матковський. Депутат Дрогобицької районної ради від "Фронту змін".

122 (Жовківський, Яворівський ) — Василь Пазиняк. Народний депутат, обраний в цьому ж окрузі (55% голосів). Представляв партію "Батьківщина". 

123 (Золочівський, Миколаївський, Перемишлянський ) — Лідія Котеляк. Народний депутат, обрана в цьому ж окрузі від партії "Батьківщина". 

124 (місто Червоноград, Сокальський район, частина Кам’янка-Бузького району )– Данило Лубківський. Дипломат, заступник Міністра закордонних справ, голова Національної комісії України у справах ЮНЕСКО.

125 (Сколівський, Старосамбірський, Турківський райони, частина Самбірського) – Тарас Зембійцький. Приватний підприємець та депутат Самбірської міськради, обраний під брендом "Нашої України".

126 (Жидачівський, Стрийський )— Олександр Ярощук. Про останнього відомо лише те, що він був у списку затриманих як активіст Євромайдану 19 лютого 2014 року.

Нагадаємо, список кандидатів-мажоритарників на Львівщині також оприлюдили "Батьківщина" та партія "Блок Петра Порошенка".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.