Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Ярмарок спорту

dyvys.info

П'ятниця, 26 вересня 2014, 13:30

У Львові стартував 5-й Всеукраїнський Ярмарок спорту

Ярмарок спорту

У Львові відкрився 5-й Всеукраїнський Ярмарок спорту – захід, що має на меті популяризувати здоровий та активний спосіб життя.

Про це повідомила прес-служба Міністерства молоді та спорту.

«Мобілізація сили і духу» – такий слоган цьогорічного Ярмарку спорту, який проходить 25-27 вересня. Цього року, окрім представлення спортивного різноманіття міських секцій, організатори розкажуть як можна захистити себе і своїх близьких під час військової небезпеки. Допомагатимуть у цьому понад десяток бойових федерацій, військові спеціалісти, а також відомі спортсмени.

Заступник Міністра молоді та спорту України, олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна відкрила цьогорічний Ярмарок та привітала його учасників. «Однозначно це дуже корисний захід. Я в захваті від того, що дітей заохочують займатися усіма видами спорту, популяризують здоровий спосіб життя. Я вдячна організаторам за таку роботу. Бажаю усім міцного здоров'я, бо у здоровому тілі - здоровий дух та натхнення!» - зазначила вона.
Впродовж трьох днів на території спорткомплексу «Динамо» кращі спортивні клуби та секції міста проведуть майстер-класи, показові виступи та запросять львів’ян до активного способу життя.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.