Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ростислав Новоженець

Вівторок, 30 вересня 2014, 11:20

Ростислав Новоженець підкорятиме львівську мажоритарку під брендом партії Ляшка

Ростислав Новоженець

Центральна виборча комісія зареєструвала Ростислава Новоженця кандидатом у народні депутати по одномандатному виборчому окрузі №126 (міста Моршин, Стрий, Жидачівський, Стрийський райони). 

Про це повідомляється на сайті комісії.

"Новоженець Ростислав Павлович народився 24 травня 1956 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, президент, Благодійний фонд "Україна-Русь", безпартійний, проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – Радикальна Партія Олега Ляшка", йдеться в повідомленні.

У передвиборчій програмі Новоженець обіцяє, що в разі обрання до парламенту вступить до фракції Радикальної партії Ляшка та ініціювати ряд законопроектів. Зокрема, про про державну українську мову; про права депортованих українців; про відновлення великої промисловості та націоналізацію стратегічних підприємств; - про розвиток малого та середнього приватного бізнесу тощо. Кандидат обіцяє сприяти прийняттю законів про повернення Криму та звільнення Донбасу від окупантів.

Нагадаємо, Ляшко підтримав також екс-рухівця Андрія Корната, який балотуватиметься по 124 виборчому окрузі. Крім цього, у списки Радикальної партії під п'ятим номером було включено Юрія Шухевича

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.