олександр ковальчук,  1 жовтня 2014

Меми політичного Львова

Роман Брезіцький

Видалена творчість пана Брезіцького надихає на згадку про інші меми політичного Львова.

На ниві розповсюдження у широкі маси гумористичних (і не дуже) миттєвостей політичного існування у Львові, Варіанти вирішили згадати відомі, але, можливо, вже призабуті випадки несподіваного виникнення смішного з нічого.

Пригадати не всі, а лише деякі випадки львівських мемів з навколополітичної сфери місцевого життя, випадки прото-мемів чи недо-мемів, що могли піти у широкі світи, але так й не просунулись за горизонт з тих чи інших причин.

Пом'янути усі ті дрібнички неадеквату, що вибухнули скандалами на усю країну та усі ті скандали, що так і залишились неадекватними дрібничками.

Усі ці випадки є наслідком звичайної недосконалості людської природи, але ще більше вони є наслідком недосконалої природи істоти політичної зі Львова.

Отож, у добру путь, любі друзі, на хвилях мнемонічних, мемічних та мімічних.

Ще вчора герой, а вже сьогодні вигнанець Роман Брезіцький, якого хтось з якогось пересердя напоумив видалити з його Фейсбуку усі перлинки його життєвої мудрості, усю сув'язь інтелекту та кріейтерства, усі ті коралі народної душі.

Але техніки не проп'єш і рукописи не горять, бо з них утворюються скріншоти. І всі сьогодні усі спраглі могли припасти вдячними вустами до його живого слова під час презентації мажоритарників від Народного фронту.

Ростислав Новоженець, піонер поєднання на вкраїнських теренах постаті Ангели Меркель та свастики ще задовго до євромайданівського тренду, кричить щось таке образливе дикунам з Московії, що це вже давно мало підхопити ОРТ для своїх сенсаційних матеріалів.

Борзий Юра Михальчишин на Марсовому полі розійшовся від Сяну до Дону зі своїми нецензурними пошуками причетного.

Кубів ще навіть не став головою Нацбанку (і його ще навіть не звільнили). Грещук ще не постить фотки з АТО. А Корнат лишився там, де й був.

Піднебесна сесія Львівської обласної ради біля Бандери. Юру Михальчишина трясе та тіпає від однієї згадки про синьожопу банду.

За декілька довгих років до Лугандону мер Львова Андрій Садовий так дуже смачно та пристрасно цілує луганський коровай.

Окозакочування від Садового під час його нещодавньої дефініції джазу.

Найправдивіше визначення усіх місяців діяльності свободівки Ірини Сех на посаді голови Львівської ОДА.

Легендарний епізод з фотошопної документалки Свободи з епічним діалогом Ірини Сех та Олексія Кайди про ранковий шприц.

Момент істини, слави та політичного самогубства для Ірини Фаріон. Похід у дитячий садочок та Лиза.

Зомбі-хроніки з теперішнього життя селебрітіанки Ірини Фаріон, де вона крутить хулахупою перед Осадчою і яку тепер можна чудово покласти на анаконду Нікі Мінаж.



Далі може бути.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.