Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

телефонний тероризм

ukurier.gov.ua

Середа, 1 жовтня 2014, 15:33

Черга на замінування дійшла до Львівської міськради

телефонний тероризм

Сьогодні, 1 жовтня 2014 року, о 12.32 год. на телефон секретаря ЛКП "МЦІТ" невідома особа повідомила, що в адміністративній будівлі Львівської міської ради «Ратуша» (пл. Ринок,1) знаходиться вибухівка.

 Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось, інформує прес-служба Львівської міськради.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. З будівлі Ратуші було виведено близько 900 осіб, з них 600 працівників Львівської міської ради та 300 відвідувачів.

Вибухотехніки разом з кінологом провели обстеження адміністративної будівлі та прилеглої території.

О 14.17 год. пошукові роботи були завершені. Вибухового пристрою не виявлено. Зараз проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

«Я думаю, що це елемент інформаційного тиску. Нічого, безперечно, з цього їм не вийде. Але за протоколом повинні відпрацювати всі служби, перевірити усі приміщення. На кількість робочого часу це не вплине. Враховуючи, що це відбулось в обідню пору, це ніяк серйозно не вплине на роботу міської ради. Це життя, ми живемо в країні, проти якої є агресія. Як ви знаєте, є дуже багато дзвінків зі Сходу України, коли говорять про мінування і летовища, і стадіону. Ось сьогодні зателефонували, що замінована міська рада», - прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.