Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

військові навчання

facebook.com

Вівторок, 7 жовтня 2014, 13:23

У Львові мешканців Личаківського району готували до позаштатних ситуацій

військові навчання

У Львові уже вчетверте відбулись військово-практичні навчання, цього разу для мешканців Личаківського району.

Усі охочі мали змогу оглянути військову техніку, повправлятись у стрільбі, освоїти методи надання першої медичної допомоги, повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міськради.

За словами голови фракції ВО «Свобода»у ЛМР Любомира Мельничука, такі навчання проходитимуть у кожному районі міста Львова.

«Це вже четверті військові навчання для цивільного населення. Тепер і мешканці Личаківського району мають можливість відвідати їх. На такі заходи приходить багато людей.Серед них багато тих, хто служив в армії, вони згадують як збирати, розбирати автомат. А хлопці, які не служили мають змогу ознайомитись із військовою технікою, зброєю», – повідомив Любомир Мельничук.

На думку депутата ЛМР, військово-патріотичні навчання у такий складний в країні час корисніші і важливіші, ніж, наприклад, свято пива. Адже знання, як надати першу допомогу, як діяти у разі військових дій, рятують людські життя. Тому ми й надалі продовжуватимемо навчання, вони проходитимуть у кожному районі міста», – додає Мельничук.

Нагадаємо, цикл військово-практичних навчань розпочався13 вересня у Львові для мешканців Франківського району Львова. Другий етап пройшов 20 вересня, на території СШ №22 для мешканців Шевченківського району Львова.Третій етап відбувся 27 вересня на Левандівці. Наступним буде Сихівський район.

Акція відбувається з ініціативи молодіжного об’єднання «Львівський Євромайдан», громадської організації «Студентська Свобода Львівщини», за інформаційної підтримки департаменту Державної служби з надзвичайних ситуацій Львівської ОДА, департаменту освіти і науки ЛОДА та за практичною участю Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.