Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

http://ratusha.lviv.ua

П'ятниця, 15 червня 2012, 10:27

Садовий будує будинок біля Шевченківського гаю у Львові

Будинок, який має намір «придбати», а насправді будує, подружжя Садових, розташований на двох ділянках у районі Шевченківського гаю у Львові. Про це повідомляє газета «Ратуша».

Формальним замовником будівництва цього будинку виступає фізична особа Юськів Р.В. Загальна площа будинку 695 кв.м, 3 поверхи, загальна площа забудови становить 287 кв.м, – зазначено у паспорті будівлі.

Журналісти «Ратуши» висловлюють припущення, що цей будинок від самого початку будується для родини Садового. «За словами мешканців того району, захищати інтереси їхнього сусіда пана Романа Юськіва, який веде будівництво, приїжджав начальник департаменту містобудування ЛМР Андрій Павлів», - пише газета.

«Варіанти» ж отримали інформацію про те, що перед Новим, 2012 роком, на будівлю цього об’єкту навідувався і сам Андрій Садовий, аби проконтролювати якість робіт.

За даними львівських ріелторів, ринкова ціна квадратного метру в новобудові в районі Шевченківського гаю становить 1200-1250 у.о. Середня собівартість будівництва будинку у Львові складає 350-400 у.о. за кв.м. Отож якщо Садовий будує новий дім, то він йому обійдеться в 243-280 тис. у.о., якщо ж він і справді його купує, то по мінімальним розрахункам такий будинок коштує 834-869 тис. у.о.

Раніше із будинків, які знаходилися на цих двох ділянках, поблизу Шевченківського гаю, міськрада провела відселення мешканців.

Нагадаємо, нещодавно з’явилася інформація про те, що дружина мера Львова Катерина Садова, яка є власницею 80% акцій ПрАТ «ТРК Люкс», продала 3% акцій за 3 млн. грн. Ці гроші подружжя Cадових планує витратити на купівлю будинку у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.