Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наїзд на пікет

Середа, 15 жовтня 2014, 12:25

Водій легковика протаранив пікет родичів військових АТО у Львові

наїзд на пікет

Родичі бійців третього батальйону територіальної оборони Львівщини перекрили рух по вулиці Винниченка у Львові, проте невідомий машиною прорвався через юрбу мітингувальників.

Про це з місця події інформує кореспондент Варіантів.

За словами кореспондента, водій хотів проїхати вулицею біля Львівської обласної, але на заваді стали родичі військових, які перекрили дорогу, створивши живі ворота. 

Водій просив відкрити йому дорогу, посилаючись на те, що нібито йому терміново потрібно дістатися до пологового будинку, де знаходиться його жінка.

Мітингувальники не повірили водію, адже на питання про місце пологового та прізвище лікаря, останній не зміг дати зрозумілої відповіді.

Після цього водій рушив з місця, прориваючись крізь юрбу мітингувальників, і людей, які блокували рух, розкидало в сторону.

Розлючені мітингувальники наздогнали машину, розбили лобове скло і розірвали футболку на водію.

Наразі машина оточена 30-40 чоловіками, які не вмипускають водія. Очікується, що на місце події невдовзі прибудуть правоохоронці і опитуватимуть свідків інциденту. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.