Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Хміль

П'ятниця, 17 жовтня 2014, 19:00

Нардеп Хміль цікавиться засновниками телеканалу ZIK

Хміль

Нардеп Михайло Хміль, який балотується на виборах до парламенту у списках "Народного фронту" просить Генеральну прокуратуру перевірити інформацію на причетність оточення екс-президента Януковича до ТОВ Телерадіокомпанія «Міст-ТБ» та прозорості фінансування телеканалу ZIK.

Про це він написав у своєму Facebook.

Хміль стверджує, що до нього надійшла інформація про корупційні дії та махінації ТОВ Телерадіокомпанія «Міст-ТБ» (директором якої є Дмитро Добродомов), засновником якої виступають ТОВ «Західна інформаційна корпорація» ( ЗІК, директор – Дмитро Добродомов) та ТзоВ «Гракеа лімітед» з адресою реєстрації в кіпрській офшорній зоні (Нікосія, вул.Темістоклі  Дерві, 3, Кіпр).

За словами Хміля, офшорна компанія ТзоВ «Гракеа лімітед» має відношення до віргінської британської офшорної компанії «Інвестмент Файненшіал менеджмент», оскільки раніше також була в числі засновників ТОВ «ЗІК». 

Нардеп сумнівається у прозорості є фінансової діяльності ТОВ Телерадіокомпанія «Міст-ТБ», оскільки "в ланцюжку її засновників як мінімум дві офшорні компанії".

Хміль нагадав, що "аналогічні схеми заснування та керування фірмами використовувало та досі використовує колишнє злочинне оточення екс-президента Януковича".

Нагадаємо, Дмитро Добродомов балотується у окрузі №115 (Сихівський та частина Личаківського районів Львова). Також у цьому окрузі балотується висуванець "Народного фронту" Іван Васюник. Хміль включений до партійного виборчого списку "Народного фронту" під номером 42.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.