Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Кіно

upsu.net

Середа, 22 жовтня 2014, 16:14

У Жовкві проходитиме Кіношкола Wiz-Art для підлітків

Кіно

1-4 листопада 2014 року у Жовкві проходитиме Кіношкола WIZ – ART.

Про це повідомила прес-служба Жовківської РДА.

Кіношкола WIZ – ART – це 4-денний вишкіл для 20-ти місцевих підлітків, як мають що сказати і хочуть розказати трохи більше про місце де народились і живуть. Під час Кіношколи учасники здобудуть теоретичні знання з основ створення ігрових та документальних фільмів, історії кіно, а також виконуватимуть практичні завдання, знімаючи свою першу кінороботу.

Школярі зможуть показати яким бачать своє місто, вулицю, двір, чим пишаються і що варто було змінити через кіно історії , які вони створять. Кожен бажаючий зможе відкрити невеликі секрети свого містечка чи людей, котрі в ньому проживають або жили. Зацікавленість локальною історією підлітками допоможе їм аналізувати і сучасні події, що зараз відбуваються в Україні.

До участі в проекті запрошуються підлітки, які хочуть дізнатись більше про кіно і спробувати себе сценаристом, режисером та оператором.

Щоб взяти участь у Кіношколі потрібно зголоситись до 25 жовтня 2014 року за тел. (063)0374980 або на пошту: info@wiz-art.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.