Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

телефонний тероризм

thelocal.es

Четвер, 23 жовтня 2014, 10:29

На Львівщині цьогоріч було понад 80 псевдозамінувань, більшість із зони АТО, – Загарія

телефонний тероризм

З початку року на Львівщині надійшло більше вісімдесяти фальшивих повідомлень про замінування.

Про це повідомив начальник ГУМВС України у Львівській області  полковник міліції Дмитро Загарія.

За словами головного міліціонера Львівщини, мають місце "замінування" різноманітних об’єктів: вокзалу, аеропорту, шкіл, супермаркетів та інших. 

«Ми, зрозуміло, на всі ці повідомлення реагуємо, ніяких вибухових пристроїв не виявляємо, а потім з’ясовується, що 95 відсотків цих повідомлень надходять з зони АТО. А наші громадяни нервують, поширюються панічні настрої», – зазначив Дмитро Загарія.

За словами Загарії, ще один привід для занепокоєння – кількість зброї, що вилучають правоохоронці Львівщини. З початку року вилучено близько 60 ручних гранат, 5 гранатометів, кулемет, 8 автоматів та іншу зброю, а також близько 10 тисяч набоїв різного калібру.

«Це в першу чергу зброя, яку перевозять з зони проведення АТО, а також та зброя, що була викрадена з підрозділів міліції в Ніч гніву. Частину цієї зброї ми вже вилучили, але ще близько 600 стволів залишаються на руках. На щастя, поки що не було зафіксовано жодного випадку використання цієї зброї для скоєння злочинів», – розповів головний міліціонер Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.