Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Данило Лубківський

Четвер, 23 жовтня 2014, 11:23

Лабецький знявся на користь Лубківського

Данило Лубківський

Кандидат у народні депутати у 118 окрузі України Олександр Лабецький знявся з виборів на користь Данила Лубківського.

У зверненні до виборців 118-го виборчого округу він зазначив, що заради перемоги на парламентських виборах патріотичним силам необхідно об’єднання навколо одного проєвропейського кандидата.

"Я надзвичайно задоволений, що такий кандидат з’явився і на нашому окрузі. Це – відомий український дипломат Данило Лубківський, знаний євроінтегратор та справжній патріот України. Єдиний з урядової команди Арсенія Яценюка, що подав у відставку з посади заступника міністра закордонних справ у зв'язку з відтермінуванням реалізації економічної частини Угоди про асоціацію з ЄС. Його кандидатуру підтримали інтелігенція та майданівці.

Я заявляю, що припиняю свою участь у виборчих перегонах на користь Данила Лубківського та закликаю усіх свідомих українців в.о. №118 підтримати саме Данила Лубківського" – зазначив Олександр Лабецький.

Також Лабецький переконаний, що Данило Лубківський буде тим депутатом, який готуватиме всі необхідні європейські закони, що потрібні для інтеграції України до Євросоюзу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.