Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

peritus.com.ua

П'ятниця, 24 жовтня 2014, 12:11

На Львівщині учасникам АТО виділили уже понад 400 земельних ділянок

земельна ділянка

Головне управління Держземагентства у Львівській області видало 403 накази про надання дозволів учасникам антитерористичної операції на розроблення проектів землеустрою.

Про це повідомила прес-служба Державного агентства земельних ресурсів.

Земельні ділянки відвели, зокрема, для ведення садівництва (386 земельних ділянок), особистого селянського господарства (13 ділянок) та індивідуального дачного будівництва (4 земельні ділянки), загальною площею 61,9 гектара.

Наразі фахівці органів земельних ресурсів області 24 учасникам АТО затвердили проекти землеустрою про надання ділянок для ведення садівництва загальною площею 2,83 гектара.

Ініціативу Держземагентства України щодо безкоштовного надання земель військовослужбовцям підтримали також місцеві ради Львівської області. Наразі активно триває процес надання учасникам антитерористичної операції радами земельних ділянок з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у межах населених пунктів.

Нагадаємо, у Львові влада відмовила надати землю одному з учасників АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.