Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Верховна Рада

uk.wikipedia.org

Вівторок, 28 жовтня 2014, 12:28

"Народний фронт" йде першим, "Свобода" не проходить до Ради (87.71% протоколів)

Верховна Рада

Партія Арсенія Яценюка "Народний фронт" перемагає на позачергових виборах до Верховної Ради, набираючи 22.12% голосів при 87.71% опрацьованих протоколів.

Про це повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії.

Друге місце – за партією "Блок Петра Порошенка" – 21.72% голосів. Відрив між партіями прем'єр-міністра та президента становить приблизно 150 тисяч голосів.

Третьою  йде політична партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ" мера Львові Андрія Садового – 10.93% голосів.

На четвертій позиції закріпився "Опозиційний блок" Льоввочкіна та Бойка з дещо несподіваним результатом 9.40% голосів, що значно більше, ніж прогнозували більшість соціологічних компаній.

Далі розташовуються Радикальна партія Олега Ляшка (7.47% голосів) та "Батьківщина" Юлії Тимошенко (5.70%).

На грані проходження знаходиться ВО "Свобода", яка отримує наразі 4.70% голосів виборців, проте зберігає теоретичні шанси подолати 5-відсотковий бар'єр та потрапити в парламент.

Точно не проходять в Раду Комуністична партія Петра Симоненка (3.88%), Сильна Україна Сергія Тигіпко (3.15%), партія "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка (3.09%), "Правий сектор" (1.81%) та Інтернет-партія України (0.37%) тощо. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.