Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

poltava.pl.ua

Понеділок, 3 листопада 2014, 13:38

Прокуратура хоче суворішого покарання для організаторів грального закладу у Львові

Прокуратурою Львівської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно одного із співорганізаторів підпільного грального закладу, що упродовж 2 місяців діяв у Залізничному районі міста Львова.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

У ході санкціонованого обшуку в згаданому закладі виявлено документацію щодо його функціонування, вилучено 15 одиниць комп'ютерної техніки для доступу до азартних ігор та майже 8 тис. грн. здобутої злочинним шляхом готівки.

При цьому встановлено, що згаданий громадянин забезпечував роботу такого незаконного бізнесу, займався пошуком та наймом охоронців, як правило – з числа колишніх співробітників правоохоронних органів, а за свої послуги щомісячно отримував визначену ним винагороду.

Наразі обвинувачений перебуває під домашнім арештом. Водночас, його спільника - ще одного організатора цього закладу – уже засуджено та призначено покарання у виді 127,5 тис. грн. штрафу. Не погодившись із таким рішення суду, прокуратурою області внесено апеляційну скаргу з вимогою призначити йому більш суворе покарання.

Зазначимо, що вказані особи обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 203-2 КК України, санкція якої передбачає покарання у виді штрафу від 170 до 680 тис. грн. із конфіскацією грального обладнання.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.