Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ярмарок рекреаційного туризму

Середа, 5 листопада 2014, 17:05

У Львові відкрився Ярмарок рекреаційного туризму

Ярмарок рекреаційного туризму

У Львові відкрився Ярмарку рекреаційного туризму, що відбувається в рамках проекту "Транскордонна співпраця для рекреаційного туризму польсько-українського прикордоння" і співфінансується за рахунок коштів ЄС.

Організаторами ярмарку стали Асоціація для розвитку і промоції Прикарпаття "Про Карпатія", ГО "Європейський діалог" та Ряшівська агенція регіонального розвитку.

Під час урочистого відкриття заходу у Львівському палаці мистецтв, голова Львівської обласної ради Петро Колодій наголосив на тому, що такий такі проекти допомагають Галичині стати ближче до Європи, а також зазначив, що розвиток туризму добре впливає на економічний та культурний стан країни.

Ярмарка рекреаційного туризму має на меті промоцію природничого і культурного потенціалу Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей та Підкарпатського воєводства, надання можливостей представникам рекреаційного туризму для представлення своїх пропозицій на туристичному ярмарку, налагодження співпраці між польськими та українськими суб’єктами туристичної індустрії.

Відбуватиметься ярмарок 5-6 листопада і у ньому візьмуть участь 45 експонентів, 30 учасників з Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей України та 15 із Підкарпатського воєводства Польщі, які презентуватимуть власні туристичні можливості львів’янам та гостям міста.

Ярмарок працюватиме 5 листопада з 11:00 до 18:00 та 6 листопада з 11:00 до 15:00. Вхід безкоштовний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.