Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фальсифікат

zakarpattya.net.ua

П'ятниця, 7 листопада 2014, 10:56

Податківці вилучили у львів'янина фальсифікатного спирту на 60 тисяч гривень

фальсифікат

Cлідчі та оперативники ГУ Міндоходів у Львівській області виявили осередки зберігання спирту невідомого походження загальною вартістю понад 60 тисяч гривень.

Про це повідомляє ГУ ДФС у Львівській області.

Необліковану сировину, призначену для виготовлення лікеро-горілчаних виробів, 30–річний львів’янин розмістив у приміщенні гаражного кооперативу, де правоохоронці і знайшли 220-літрові бочки, заповнені прозорою рідиною із характерним запахом спирту. Для транспортування «оковитої» чоловік використовував власний автомобіль марки «Citroen Jumpy».

З метою отримання тіньових прибутків без сплати податків до бюджету винахідливий підприємець намагався реалізувати неякісний алкоголь через мережу магазинів Львівщини за значно заниженими цінами.
Фальсифікат, який готували до продажу, вилучено із незаконного обігу. За цим фактом слідчі зареєстрували кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.