Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

п'яний за кермом

kermo.org

Понеділок, 10 листопада 2014, 12:05

Прокуратура вимагає арештувати чоловіка, який п'яним вчинив смертельне ДТП

п'яний за кермом

Оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення 24-річному громадянину, який перебуваючи за кермом в стані алкогольного сп’яніння, вчинив смертельну ДТП у селі Грушів Дрогобицького району.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що підозрюваний - водій автомобіля «Мersedes Vito 108 CDI», не обрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням та скоїв наїзд на п’ятьох пішоходів.

Відтак, у результаті ДТП від отриманих травм загинуло троє осіб, віком 15 й 18 років, та ще двоє неповнолітніх госпіталізовані із численними тілесними ушкодженнями.

На цей час до Галицького районного суду Львівської області скеровано клопотання про обрання згаданому громадянину запобіжного заходу у виді арешту.

Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні триває та перебуває на контролі прокуратури Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.