Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

во свобода

vk.me

Середа, 12 листопада 2014, 14:14

Свободівці більше не хочуть бути міністрами

во свобода

ВО "Свобода" заявила про складення повноважень свободівцями - членами Кабінету Міністрів України, головами обласних і районних державних адміністрацій.

Про це йдеться у заяві партії, оприлюдненій на офіційному сайті.

Члени ВО «Свобода» складають повноваження у зв'язку з оголошенням результатів позачергових парламентських виборів та формуванням нової коаліції, - зазначено у повідомленні.

«Вважаємо, що після завершення позачергових парламентських виборів уся відповідальність за політичну та соціяльно-економічну ситуацію в державі лягає на учасників майбутньої парламентської коаліції. Застерігаємо їх від зради ідей Революції гідности задля задоволення власних, а не державних, інтересів.

Вимагаємо практичної реалізації "Програми захисту українців", яка стала основою вимог Революції гідности», - наголошено у повідомленні. 

Нагадаємо, членами Кабміну від "Свободи" є, міністр екології Андрій Мохник, глава МінАПК Ігор Швайка та віце-прем’єр Олександр Сич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.