Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Семенюк

П'ятниця, 14 листопада 2014, 16:10

Мер та депутати міськради розкрадають землю у Винниках, – громадський активіст

Ярослав Семенюк

У місті Винники спостерігається тотальне розкрадання землі, до якого причетні міський голова та депутати міськради.

Про це розповів заступник громадської Ради при Винниківській міській раді Ярослав Семенюк 

За словами Семенюка, в такий складний час для країни депутати міської ради Винник ділять землі, які належать громаді.

"Згідно генплану забудови міста Винники, було заплановане будівництво дитячого садочку, майданчику на ділянці площею 2,2 га. Але на сесії, яка відбулася 3 липня 24 з 27 депутатів проголосували за розподіл цих земель на 16 ділянок  під будівництво особняків", – сказав він.

За словами Семенка, мер Винник Уваров також розкрадає місто.

"За 23 роки Незалежності від воєнного госпіталю до «кільця» все забудовано новими будинками, навіть нормального спортивного майданчика для молоді немає", – зазначив Семенюк.

Що стосується земельних ділянок для бійців АТО, то наразі це питання активно вирішується, долучені юристи, але за словами Семенюка, депутати міської Ради та Дегтяренко зі своїми «мутантами-тітушками» стають на перешкоді та зловживаючи повноваженнями присвоюють все собі.

А щодо побиття координатора-волонтера ІГО "Допомога армії України" Дегтяренка, якого Семенюк начебто вдарив в обличчя, заступник громадської ради при Винниківській міській раді від коментував це так: «Якщо б я його дійсно вдарив – в нього б бошка відлетіла».

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.