Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

міліція

pravo-znaty.org.ua

Середа, 19 листопада 2014, 11:44

У Львові вбили 26-річного працівника міліції: шукають свідків

міліція

19 листопада  у Львові  зловмисники завдали тяжких тілесних ушкоджень 26-річному  співробітнику міліції, внаслідок чого він помер.

Сьогодні, 19 листопада, близько 00.30, до чергового Сихівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Сихівській у Львові невідомі побили хлопця.

Згодом, надійшло ще одне повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що у кареті «швидкої» під час надання медичної допомоги, від крововиливу в мозок помер 26-річний мешканецьПустомитівського району. На тілі померлого виявлені чисельні тілесні ушкодження.

Слідством встановлено, що побої загиблий отримав під час бійки з двома невідомими особами поблизу одного із супермаркетів у Сихівському районі Львова. За словами очевидців, між чоловіками виникла суперечка, під час якої двоє чоловіків почали жорстоко бити іншого. Коли побитий намагався врятуватись втечею, його наздогнали, повалили на землю та продовжили наносити удари руками і ногами по голові та у життєво важливі органи. Коли побитий чоловік впав на землю та втратив свідомість, зловмисники втекли з місця події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Загиблим є 26-річний працівник міліції одного з підрозділів Львівської області. У нього залишилася дружина та малолітня дитина.

Правоохоронці звертаються до можливих свідків побиття та всіх, хто може допомогти встановити особи зловмисників із проханням: повідомити за телефоном «102» будь-яку інформацію, що допоможе слідству у розкритті злочину. Анонімність гарантовано, повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Водночас, як повідомляють у Facebook-спільноті Varta1, правоохоронця вбили двоє чоловіків кавказької зовнішності і наводять відповідні фотодокази. "По опису хлопці вік 25-30 років національність Айзербержанці дівчина в білій курці дутій з фотоапаратом бійку знімала на камеру", повідомляють у Varta1.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.