Міжнародна конференція „Промислова безпека. Найкращі практики-2014” відбулась за підтримки львівських енергетиків

Вівторок, 18 листопада 2014, 13:51

11-13 листопада у Львові відбулась друга Міжнародна науково-практична конференція „Промислова безпека. Найкращі практики-2014.Сучасні системи управління охороною праці. Впровадження міжнародних та європейських стандартів у цій сфері на основі кращого світового досвіду”.

Про це повідомив відділ корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго". 

Учасники конференції обговорили такі питання: 
• сучасні моделі системи управління охороною праці, управління ризиками; 
• етапи розвитку інтегрованих підходів до аналізу ризиків в різних галузях ПЕК, пов'язаних з управлінням персоналом; 
• шляхи адаптації національного законодавства з безпеки і охорони праці до міжнародних стандартів;
• шляхи удосконалення організації навчання і перевірки знань керівників та працівників підприємств, спеціалістів з охорони праці;
• проблеми, шляхи й перспективи відновлення медицини праці. 
ПАТ „Львівобленерго” представило на конференції тему: „Практичні аспекти організації та здійснення психофізіологічної експертизи”. Фахівці Центру психофізіологічної експертизи Товариства провели майстер-клас, в ході якого кожен бажаючий учасник заходу міг скористатись послугами Центру, -  зазначено у повідомлені. 

Організаторами конференції виступили Міністерство енергетики та вугільної промисловості України за підтримки ПАТ „Львівобленерго”, журналу „Промислова безпека”, Державного підприємства „Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем”. 

У заході взяли участь представники Міненерговугілля, Держгірпромнагляду, Державної служби надзвичайних ситуацій, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві, керівники підприємств паливно-енергетичного комплексу, українських та іноземних компаній провідних галузей економіки, профспілок, міжнародних і національних наукових установ.

Нагадаємо, невід’ємною складовою діяльності ПАТ «Львівобленерго» є створення безпечних та належних умов праці для працівників згідно із Законом України „Про охорону праці”, а також управління системою менеджменту охорони праці та здоров’я у відповідності до вимог міжнародного стандарту BS OHSAS 18001:2007.

Cистема менеджменту охорони праці дозволяє послідовно ідентифікувати та контролювати ризики для здоров’я та безпеки праці, знижувати ймовірність нещасних випадків, визначати пріоритети та підвищувати загальну ефективність роботи.

 

Мітки: Львівобленерго