Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

до побачення

hacklibraryschool.com

Четвер, 20 листопада 2014, 11:58

"Свобода" бортанула своїх недисциплінованих депутатів у Львівській міськраді

до побачення

Фракція ВО Свобода у Львівській міській раді ухвалила рішення про виключення з її складу депутатів Андрія Хомицького, Анатолія Країнського та Сергія Подолинного за порушення фракційної дисципліни та систематичні прогули пленарних засідань міськради.

Про це йдеться у заяві фракції ВО «Свобода» у Львівській міськраді, яка є в розпорядженні Варіантів.

"Виключають депутатів за порушення фракційної дисципліни, безвідповідальність перед громадами, за непроведення зустрічей із виборцями та постійну відсутність на звітах фракції, які проводяться впродовж року в районах м. Львова, а також за систематичні прогули сесії ЛМР, за невитриманий темпу внутрішньопартійної роботи та політичної діяльности", йдеться у заяві.

"Свобода" просить Андрія Хомицького, Анатолія Країнського та Сергія Подолинного "подати заяву про складення депутатських повноважень, оскільки вони отримали мандат довіри виборців у 2010 році завдяки балотуванню від ВО "Свобода". "Це буде морально правильним", йдеться у заяві.

Нагадаємо, починаючи з червня 2014 року ВО "Свобода" виключила понад 900 членів партії, зокрема депутатів міських та обласних рад по всій Україні. У партії кажуть – це процес люстрації.

Нагадаємо, 18 листопада фракція ВО «Свобода» Львівської облради виключила депутатів Пилипа Пилипенка та Василя Камінського зі своїх лав за порушення дисципліни. Ще раніше був виключений Богдан Каспер.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.