Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ситник

Субота, 22 листопада 2014, 10:00

Ситник піарив «Свободу» на посаді заступника голови Львівської ОДА, - Калинюк

Ситник

Колишній заступник голови Львівської ОДА Йосиф Ситник не тільки не призупинив членство у партії, а й проводив прийом громадян з партійним знаком ВО «Свобода», що є порушенням закону. 

Про це йдеться у відкритому листі до президента Петра Порошенка заступника голови Антифашистського Комітету України Олександра Калинюка, який є у розпорядженні Варіантів.

«У відповідності до вимог ст.6 закону України «Про політичні партії в Україні», членство в політичній партії є фіксованим. На час перебування на посаді 1-го заступника голови Львівської облдержадміністрації Ситник Й.С. повинен був призупинити своє членство у ВО «Свобода», йдеться у листі.

Калинюк стверджує, що Ситник не тільки не припинив своє членство, а навіть хизувався тим, що носить партійний знак ВО «Свобода».

Комуніст просить у листі надіслати йому копію заяви Ситника, з якої буде видно, що на момент, коли його було призначено першим заступником голови Львівської ОДА, він призупинив своє членство у ВО «Свобода».

У разі, якщо Ситник членство в ВО «Свобода» призупинив, Калинюк просить пояснити чому він проводив прийом громадян з партійним знаком ВО «Свобода».

«Це суперечить статті 24 Конституції України, та статтею 6 «Про політичні партії в Україні», це заборонено», йдеться в листі.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.