Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

квартири

ria.ru

Середа, 26 листопада 2014, 13:00

Львівська ОДА виділила гроші на закупівлю житла для сім'ї вбитого в ході АТО солдата

квартири

Тимчасовий виконувач обов'язків голови Львівської ОДА Юрій Турянський погодив закупівлю житла для забезпечення сім’ї загиблого бійця, а також військових, які отримали пошкодження хребта або втратили кінцівки, Тітаренка С.В. та Щерби Т.О.

Про це йдеться у розпорядженні від 21 листопада № 631/0/5-14, опублікованому сайті ОДА.

"1. Визначити Яворівську районну державну адміністрацію розпорядником коштів резервного фонду державного бюджету нижчого рівня у сумі 214,5 тис. грн. для закупівлі житла для забезпечення сім’ї солдата Логина М. Р.

2. Визначити Бродівську районну державну адміністрацію розпорядником коштів резервного фонду державного бюджету нижчого рівня у сумі 214,5 тис. грн. для закупівлі житла для забезпечення капітана Тітаренка С. В. 

3. Визначити Самбірську районну державну адміністрацію розпорядником коштів резервного фонду державного бюджету нижчого рівня у сумі 311,03 тис. грн. для закупівлі житла для забезпечення капітана    Щерби Т. О", йдеться в розпорядженні.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на в. о. заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Росстального. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.