Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка лісів

7dniv.info

П'ятниця, 28 листопада 2014, 10:50

Судитимуть підприємця, який награбував дерева на 400 тисяч гривень

вирубка лісів

Прокуратура скеровала суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно керівника приватного підприємства, який підробив документи і незаконно привласнив та реалізував майже 2 тис м куб. лісопродукції.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, встановлено, що вказаний підприємець, згідно з укладеним договором, зобов’язувався здійснити вирубку дерев у смугах відведення автодоріг області та передати отриману деревину замовнику робіт – ДП «Львівський облавтодор».

Натомість, підробивши товарно-транспортні накладні, директор фірми привласнив заготовлені лісоматеріали, загальною вартістю понад 400 тис грн, та у подальшому їх продав.

Його дії прокуратурою кваліфіковано за ч. 5 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України – розтрата чужого майна в особливо великих розмірах та службове підроблення.

Санкції цих статей передбачають покарання у виді позбавлення волі на строк до 12 років. На майно обвинуваченого накладено арешт.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.