Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 1 грудня 2014, 10:24

Партії Порошенка і Яценюка наполегливо рекомендують Садовому стати віце-прем'єр-міністром

Андрій Садовий

Для втілення децентралізації в уряді на посаді першого віце-прем’єр-міністра має працювати мер голова Львова Андрій Садовий, якому, разом з партією об’єднання «Самопоміч», українці висловили значну підтримку на парламентських виборах.

Про це йдеться в спільній заяві керівництва фракцій «Народний фронт» та «Блок Петра Порошенка».

В заяві також зазначено, що Садовий повинен не боятися розділити з цими партіями відповідальність за керівництво країною.

"Ми вважаємо, що всі ефективні управлінці в країні сьогодні мають долучитися до творення змін в рамках спільної роботи Кабінету Міністрів, Президента та Верховної Ради", йдеться в заяві.

Керівництво фракцій вважає, що для того, аби здійснити необхідні перетворення, до роботи в уряді мають дбути залучені люди, які мають відповідний досвід, бачення та авторитет, які довели спроможність здійснювати перетворення.

"Перед новим урядом стоять цілком конкретні завдання - боротьба з корупцією, посилення енергетичної незалежності, реформа політичної системи, економічні реформи, децентралізація та реформа місцевого самоврядування", йдеться в заяві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.