Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Стець

patriotizm.org

Вівторок, 2 грудня 2014, 15:03

Порошенко хоче бачити свого кума керівником Міністерства інформації

Юрій Стець

Фракція "Блоку Петра Порошенка" після понеділкової дискусії проголосувала за створення Міністерства інформації сьогодні, 2 грудня, хоча спочатку виступала проти.

Про це повідомив нардеп від Блоку Сергій Лещенко у Facebook.

За словами Лещенка, ризик від створення цього відомства неможливо перекрити позитивом. "Це означає збільшення державних витрат, це дублювання державних структур, це проблема для створення суспільного мовлення. І головне – це потенційний цензор, який через кілька років може опинитися в руках регіоналів, які прагнуть реваншу", – йдеться в повідомленні.

За повідомленням Громадського.ТВ, ініціатором створення Міністерства інформації є керівник інформаційного департаменту Нацгвардії та екс-керівник "5 каналу" Юрій Стець, який і збирається його очолити.

В ефірі Громадського нардеп від "Народного фронту" Тетяна Чорновол зазначила, що Міністерство інформації вигадали для працевлаштування однієї людини.

Нагадаємо, першим публічно запропонував утворити в уряді міністерство для "захисту від російської пропаганди" радник Авакова Антон Геращенко і призначити Стеця ним керувати.

Додамо, що Юрій Стець є кумом Петра Порошенка. Перша леді України Марина Порошенко разом з Юрієм Луценком хрестили доньку Стеця Єву.

Коаліція наразі не вирішила, чи можуть створити міністерство інформації іпризначити на цю посаду Стеця.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.