Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

http://trademaster.com.ua

Вівторок, 19 червня 2012, 09:52

Гендиректором "Світоча" призначений Перрі Джонатан Чарльз

Перрі Джонатан Чарльз призначений генеральним директором ПАТ "Львівська кондитерська фабрика "Світоч" рiшенням наглядової ради компанії від 18 червня. Про це повідомляє система розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).

З посади в.о. генерального директора компанії рішенням наглядової ради звільнено Богдана Мазуркевича.

Генеральний директор призначений терміном на три роки. До призначення на посаду з 2008 р. працював технічним радником у Технологічному центрі розробки продукції Нестле в м. Йорк (Великобританія).

ПАТ "Львівська кондитерська фабрика "Світоч" - кондитерська фабрика у Львові, контрольним пакетом акцій якої володіє швейцарська корпорація Nestle. Загальний обсяг продажів компанії Nestlе на українському ринку в 2011 р. досяг 4,66 млрд грн.

Як повідомляли уже "Варіанти", наприкінці квітня директор з корпоративних питань Генадій Радченко під час бізнес-форуму «Бізнес і влада – ефективне партнерство» повідомив, що директором фабрики «Світоч» став австралієць Джонатан Пері.

Директор фабрики «Львівська кондитерська фірма «Світоч» Едвард Сміт попрощався з працівниками, відтепер підприємством керуватиме австралієць Джонатан Пері.

Радченко повідомив, що зміна керівництва фабрики є об'єктивним процесом, тож у кадровій ротації не варто шукати підводних каменів.

Джерело: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.