Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іван Стецькович

Понеділок, 8 грудня 2014, 16:56

Фракція «Батьківщина» у Львівській облраді продовжує свою діяльність у складі одного депутата

Іван Стецькович

Після виходу прихильників Арсенія Яценюка у фракції «Батьківщина» Львівської облради залишився один депутат – Іван Стецькович.

«Де-юре фракція продовжує існувати, адже ніде в регламенті облради не прописано кількість членів фракції, а лише зазначена кількість депутатів для створення групи», - пояснив Іван Стецькович.

Стецькович заявив, що він нікому не пропонував влитися у фракцію.

«Думаю, що охочих знайти нескладно напередодні місцевих виборів. Але нам не потрібні коньюктурщики», - сказав Іван Стецькович.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що депутати Львівської обласної ради, які входили в фракцію "Батьківщина", підписали заяву про вихід із фракції.

Пізніше Колодій повідомив, що під заявою також підписався депутат Іван Стецькович, колишній голова Яворівської РДА. Але це виявилось не так. 

Водночас члени Народного фронту, котрі вийшли із фракції "Батьківщина", відповідно до закону, не можуть створити нову фракцію.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.