Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

http://inukr.net

Вівторок, 19 червня 2012, 11:32

Головою правління НАК «Надра України» призначений Віктор Пономаренко

Кабінет міністрів України розпорядженням від 18 червня 2012 р. № 362-р призначив Віктора Пономаренка головою правління Національної акціонерної компанії «Надра України».

 

Відповідне розпорядження опубліковане на сайті Кабміну.

Нагадаємо, 17 травня Кабмін звільнив Олега Проскурякова з посади голови правління НАК «Надра України». Днем раніше Президент України Віктор Янукович призначив Проскурякова головою Держслужби геології та надр.

Чистий прибуток НАК «Надра України» в I кварталі 2012 р. зріс в 1,7 рази і склав 7 тис. грн. проти 4 тис. грн. за аналогічний період 2011 року. 

НАК «Надра України» була створена указом Президента України №802 від 14 травня 2000 р. для підвищення ефективності управління підприємствами галузі геології і розвідки надр. У вересні 2011 р. Кабінет міністрів постановою №912 від 31 серпня позбавив повноважень Міністерство екології та природних ресурсів з управління НАК «Надра України», передавши їх Держслужбі геології і надр. У зв'язку з цим уряд затвердив новий статут НАК «Надра України» і вніс відповідні зміни в ряд нормативно-правових актів, регулюючих діяльність у галузі геології і використання надр.

У 2011 р. НАК «Надра України» збільшила чистий прибуток в 2,2 рази - до 11 млн. 318 тис. грн.

Джерело: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.