Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Пилип Пилипенко

Вівторок, 9 грудня 2014, 11:25

Пилипенко не збирається здавати мандат, попри вихід зі "Свободи"

Пилип Пилипенко

Депутат Львівської обласної ради Пилип Пилипенко не буде складати депутатські повноваження, попри те, що його виключили з фракції "Свободи". 

Про це він заявив на сесії Львівської обласної ради.

"З фракцією 2 роки не маю стосунків. Дивно чому виключення відбулося тільки нещодавно, а не рік тому чи два", прокоментував своє виключення з фракції "Свободи" Пилип Пилипенко.

За словами депутата, минулої сесії було подано заяву до голови облради про вихід із фракції

"Голова мав би просто зачитати мою заяву про вихід, але в облраді натомість зачитали заяву про моє виключення, і Петро Колодій повідомив, що не знав про мою заяву", зазначив Пилипенко.

За словами депутата, "Свобода" вирішила діяти на випередження, і це було погоджено на засіданні фракції.

"Мотивували рішення тим що, я порушую партійну дисципліну. Щодо фрапкційної дисципліни – мене можна було виключити 2 роки тому", зазначив Пилипенко.

"Депутатські повноваження я скалдати не буду, тому що мене підтримала частина Львова, і я сумлінно виконував свої депутатські обовязки і буду виконувати", резюмував депутат.

Водночас голова ЛОО "Свобода" Йосиф Ситник зазначив, що Пилипенко був обраний на мажоритарному окрузі за підтримки Свободи і практично не брав участі у виборчій кампанії.

За словами Ситника, Пилипенко не має морального права не здавати депутатський мандат. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.