Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електроенергія

independent.co.uk

Вівторок, 9 грудня 2014, 13:31

Садовий збрехав: Львівобленерго не обіцяло припинити вимкнення світла у Львові

електроенергія

Технічний директор ПАТ "Львівобленерго" Володимир Романишин спростував заяви міського голови Львова Андрія Садового про те, що компанія пообіцяла не відключати світло у місті Львові. 

«На жаль, я при цьому присутній не був, але маю коментар. Дійсно розмова була і в такому контексті, що вимикати ми не будемо , якщо не буде аварійної ситуації. Якщо ж є розпорядження "Укренерго" про аварійне відключення, то ми зобов’язані його виконати», - сказав Романишин сьогодні у відповідь на запитання депутатів Львівської облради.

Крім цього, ПАТ "Львівобленерго" розіслало реліз, в якому подано дослівну відповідь голови Правління ПАТ «Львівобленерго» Володимира Матвіїшина меру Львова Андрію Садовому: «Якщо буде команда з ДП НЕК «Укренерго» відключати, то ми будемо відключати. Якщо команди не буде — ми не будемо відключати».

Нагадаємо, раніше мер Львова Андрій Садовий зазначив, що мав розмову з міністерством та з керівництвом нашого «Обленерго». "Мене запевнили, що проблем нема. Жодні відключення зараз не передбачаються, бо є достатня кількість частоти", розповідав тоді Андрій Садовий.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.