Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

багатоповерхівка

tsn.ua

Середа, 10 грудня 2014, 10:52

У Львові ініціативна група вирішуватиме проблеми отримання квартир учасниками АТО

багатоповерхівка

У Львові буде створено ініціативну групу, яка займатиметься вирішенням проблем, що виникають під час отримання квартир учасниками бойових дій на Донбасі. 

Про це повідомив голова фракції «Свобода» у Львівській міській раді Любомир Мельничук, передає Інформаційний портал депутатів Львівської міськради.

До її складу увійдуть вояки, які воювали на Сході, їхні родичі. З його слів, створення ініціативної групи пов’язане із частими зверненнями львів’ян, яким відмовляють у наданні земельної ділянки.

«Через бюрократію та дії чиновників у питаннях виділення житла люди неодноразово наголошували - необхідний жорсткий контроль громади. Вони справедливо остерігаються інвесторів, які, прикриваючись житловими потребами учасників АТО, можуть отримати на пільгових умовах земельні ділянки від міста, натомість побудують на них свої бізнес-проекти», – зазначив депутат.

На думку Любомира Мельничука, депутати міської ради на сесії підтримають ухвалу про виділення землі для будівництва будинку для учасників АТО. Уже близько 60 людей написали заяви до Львівської міськради про взяття їх на квартирну чергу. Також ініціативна група вирішила, що ще раззберуться у Львівській облраді на засідання, на якому планують затвердити склад ініціативної групи та спільно напрацювати план дій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.