Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Отар Довженко

Четвер, 11 грудня 2014, 12:48

Викладач УКУ зізнався як його знайомі трощили кафе і міліцейські відділки під час Ночі Гніву

Отар Довженко

Викладач Українського Католицького Університету, медіакритик Отар Довженко розповів про те, що він робив зі своїми знайомим під час Ночі Гніву у Львові.

"Ми були доведені до відчаю. Коли зараз розказують, що там були якісь тітушки з Харкова, то все така брехня-брехня-брехня. Там були отакі, як я, доведені до відчаю люди готові все трощити. Ну я не трощив, звичайно, я не на те вчився, але багато моїх знайомих поруч трощили. Ми почали із військової частини. Потім ми побили вітрину в "Родинній ковбасці" там біля ринку Підземного, на стоянці Святоша – лампи, бо вони евакуювали всі машини", розповів Отар Довженко Твоєму місту. 

"Потім поїхали до відділення міліції, де хотіли розбити вітрину в кафе одного регіонала. Але регіонал стояв не дверях і переконував, що це не його. Тому ми його пощадили і пішли до СБУ. Там підпалили машину з прослушкою, хтось стояв біля мене поруч, тримався за голову і казав: "Боже, вона ж коштує півмільйона доларів!" І тут вона якраз вибухнула", зазначив він.

Довженко розповів, що він був присутнім, коли трощили Франківський та Галицький райвідділки Львова.

"Я ніколи більше не хочу бити вікна. Але в ту ніч, всі, хто це робили, я упевнений, робили правильно. Тому що іншої відповіді, іншого викиду гніву, злості, розпачу, ненависті до тої влади, яка була і до Партії регіонів, і до міліції, яка вбивала наших людей і не могло бути", розповів Отар Довженко.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.