Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

хабарництво

transkarpatia.net

П'ятниця, 12 грудня 2014, 10:27

Трьох посадовців-хабарників райадміністрації у Львові арештували

хабарництво

Правоохоронні органи скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно трьох посадовців Сихівської районної адміністрації Львівської міськради, яких було викрито 30 жовтня при отриманні неправомірної вигоди.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

 

Розслідуванням з’ясовано, що один із заступників голови цього органу місцевого самоврядування разом із заступником начальника відділу райадміністрації одержали від представника приватного підприємства 10 тис. грн. «відкату» за укладення договорів підряду, погодження та підписання актів виконаних робіт.

Водночас, задокументовано, що таку ж суму коштів отримав від згаданої особи ще один заступник голови Сихівської районної адміністрації ЛМР за сприяння у пришвидшеному одержанні з Управління державної казначейської служби України оплати вартості проведених фірмою ремонтних робіт.

Дії вказаного посадовця кваліфіковано за ч.2 ст.369-2 КК України. На цей час він перебуває під домашнім арештом.

Двоє інших посадових осіб, які діяли у групі, обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 368 КК України. Запобіжним заходом їм обрано тримання під вартою, із альтернативою внесення застави, яку ними сплачено.

Усіх трьох обвинувачених звільнено із займаних посад.

 

 

 

 

 



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.