Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

світло

zakarpattya.net.ua

Четвер, 18 грудня 2014, 15:34

Депутати Львівської міськради вимагають оприлюднити графіки відключень електроенергії у місті

світло

Депутат Львівської міської ради Андрій Яворський під час сесії зачитав звернення до міського голови Андрія Садового.

Про це повідомляє Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Подаємо звернення повнотекстово.

«Після проведення у місті Львові ПАТ «Львівобленерго» так званих аварійних відключень електроенергії до нас постійно надходять звернення мешканців міста, підприємств, установ та організацій про наслідки таких відключень, адже жодних реальних графіків з чіткою географічною та часовою прив'язкою ПАТ «Львівобленерго» не надає та не попереджає споживачів заздалегідь про вимкнення електроенергії.

16-го грудня 2014 року у Відділі корпоративних зв’язків ПАТ "Львівобленерго" повідомили, що ними складено регульовані графіки вимкнень світла

Графіки було узгоджено та затверджено Державною енергетичною інспекцією, районними державними адміністраціями, Антикризовим енергетичним штабом Львівської області.

Слід наголосити, що у м.Львові є чимало будинків без газопостачання, в яких живе багато сімей з дітьми. Єдиною можливістю для них приготувати їжу, розігріти дитяче харчування, тощо є електричні прилади. Електроенергію ж відключають хаотично та на невизначений термін. Більш того, постійні перепади напруги виводять з ладу електроприлади, що потребують в подальшому коштовного ремонту, який залишає родини без засобів для існування.

Для того, аби вимкнення електроенергії не відбувалось хаотично, потрібна згода Львівського міського голови. Проте Ви, АндріюІвановичу, погоджувати регульовані графіки аварійних вимкнень по Львову, зважаючи на повідомлення відділу корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго", відмовились. Отже львів'янам електроенергію і далі вимикатимуть без попередження.

Розуміючи складну ситуацію в країні, все ж вважаємо, що відключення електроенергії добропорядним споживачам, які не мають заборгованості, без попередження та графіків є неприпустимими явищем.

Вимагаємо припинити таку ганебну практику в м.Львові, звернутись до керівництва ПАТ «Львівобленерго» та до міністра енергетики та вугільної промисловості України п. Володимира Демчишина з проханням негайно розробити комплекс заходів для усунення причини відключень електроенергії та невідкладно подати графіки таких відключень з географічною та часовою прив'язками до вирішення питання по суті».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.