Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

конференц-туризм

nordar.at.ua

П'ятниця, 19 грудня 2014, 10:46

Львів подав заявку на проведення конгресу МАКК ІССА 2020

конференц-туризм

Львів потрапив до трійці міст-фіналістів, які змагаються за право проведення в 2020 році конгресу Міжнародної асоціації конгресів та конференцій ІССА.  

Про це йдеться у Програмі розвитку індустрії ділової гостинності м. Львова на 2015-2017 рр., ухваленої 18 грудня депутатами Лвьівської міськради. 

Львівське комунальне підприємство “Агенція з підготовки подій“ від імені міста вступило у Міжнародну асоціацію конгресів та конференцій ICCA, де Львів став повноправним членом цієї професійної організації, яка дозволяє залучати нові конференції міжнародних асоціацій, - зазначено у програмі. 

Львів також подав тендерну заявку на проведення Світової Асамблеї Міжнародного Руху Емаус у 2016 році.

Міжнародна асоціація конгресів та конференцій ІССА спеціалізується в секторі міжнародних зустрічей асоціацій, пропонуючи канали зв'язку, і можливості розвитку бізнесу. ІССА включає в себе майже 1000 компаній та організацій-членів у більш ніж 90 країнах по всьому світу.

Міжнародний рух «Емаус» зародився у листопаді 1949 року. Основна мета руху полягає в допомозі бездомним та потребуючим.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.