Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

федецький

fckarpaty.com.ua

Середа, 24 грудня 2014, 12:59

ФК "Карпати" можуть відправити у нижчі ліги через борги перед екс-гравцями

федецький

Через заборгованість перед колишніми гравцями "зелено-білих" Іваном Мілошивичем та Артемом Федецьким, клуб можуть перевести у першу або другу лігу.

Про це заявив юрист Дмитро Коробку телеканалу "Футбол 1", передає dynamo.kiev.ua

«Карпати» досі не погасили фінансові заборгованості перед двома своїми колишніми футболістами - Іваном Мілошевичем і Артемом Федецьким. Першому гравцю «Карпати» винні 150 тисяч гривень, а другому – 1 млн гривень. Поки ФФУ наклала на львівський клуб штраф у розмірі 62 тисяч гривень, але якщо "Карпати" й надалі будуть ігнорувати вимогу погасити борги перед згаданими футболістами, то на львів'ян буду накладені санкції і нефінансового характеру. 

«За підсумками засідання КДК ФФУ, на якому було винесено рішення про накладення на «Карпати» штрафу, львівський клуб був попереджений про те, що якщо заборгованість перед Федецький і Мілошевичем не буде погашена, то на адресу львів'ян підуть жорсткі санкції: від заборони на трансферну діяльність і зняття очок, і до переведення в нижчу лігу», – розповів Коробко.

Додамо, що всього в цьому чемпіонаті України з «Карпат» було знято 9 очок. В результаті, зараз клуб має у своєму активі лише чотири залікових пункти і посідає передостаннє місце в турнірній таблиці першості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.